Author Topic: Grote winterschoonmaak  (Read 967 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Crew

 • Beginner
 • *
 • Posts: 38
 • Moniforum.be
  • KMF
 • Verbond: Nationaal
Grote winterschoonmaak
« on: January 19, 2012, 11:47:25 AM »
Beste [jajij]

Omdat het forum vrij groot geworden is, vonden wij het tijd om eens een grote opruim te houden in alle topics die hierop het forum te vinden zijn. Ook over de structuur werd grondig nagedacht. Jullie zullen merken dat vele topics momenteel gesloten worden en dat ze zullen verdwijnen.

Op vrijdag 20 januari worden alle gesloten topics en boards die niet meer gebruikt zullen worden verplaatst.
Daarna wordt de structuur lichtelijk bewerkt. Dit zal gebeuren tegen woensdag 25 januari

Er zal een update te vinden zijn van ons waar je een beschrijving krijgt met wat er gewijzigd is en waar je alles kan terugvinden.

Met verdere vragen en opmerkingen kan je steeds bij ons terecht!
De crew  :vlin:
« Last Edit: January 19, 2012, 11:48:54 AM by B@rt »

Offline Crew

 • Beginner
 • *
 • Posts: 38
 • Moniforum.be
  • KMF
 • Verbond: Nationaal
Re: Grote winterschoonmaak
« Reply #1 on: January 25, 2012, 22:49:39 PM »
En we zijn opgekuisd!  ;D

Hoi Kazou'ers!

Zoals jullie wel gemerkt hebben heeft het forum een totaal ander look gekregen! De nutteloze(re) topics zijn verdwenen en Kazou staat nog maar eens extra in de kijker! Waarom nu deze veranderingen? Al enkele maanden valt het ons, en waarschijnlijk ook jullie, op dat de aandacht op dit forum is verschoven van Kazou naar Algemene prietpraat. Tegelijk valt ook de activiteit drastisch terug. Hoewel we het één niet direct aan het ander konden linken, leek het ons toch tijd om in actie te schieten. In een poging om de activiteit te verhogen is er een grote kuis gehouden!Topics waar al lang niet meer gepost is, zijn verdwenen.

Ook in het Kazou-gedeelte is er het één en ander aangepast. Vanaf heden is er een logica in de subboards, komt dat tegen! Hiermee hopen we visueel duidelijker over te komen. Nationale nieuwtjes en de vormingen krijgen, meer dan terecht, hun eigen stekje en ook Jomba krijgt zijn plaats in de spotlights. Natuurlijk vergeten we ook jouw vakantievoorbereidingen niet! Discusseer gerust of doe innovatieve ideetjes op. Neem gerust de tijd om even een overzicht te krijgen.

De grootste verandering is er echter gekomen door een beslissing achter de schermen. Na een debat en een poll bleek dat er bepaalde "zevertopics" jullie nauwer aan het hart lagen dan anderen. Gezien wij beseffen dat er overal wel plaats moet zijn voor gezever, hebben we deze dan ook, al dan niet een beetje aangepast, bewaard. Echter, zoals de meer aandachtige forummers al opgemerkt zullen hebben, is het voor leden niet meer mogelijk om in dit subboard nog eigen topics aan te maken. Waarom?

Ten eerste hopen we hiermee dat het gezever een beetje in te dammen en te sturen.
Ten tweede hopen we dat de aandacht meer naar de Kazou-gerelateerde topics zal gaan.
Ten derde kan je nu alles kwijt in een achttiental topics ipv een vijfitgtal, wat visueel ook weer overzichtelijker is.

Natuurlijk beseffen we dat deze veranderingen voor sommigen onder jullie niet zo gemakkelijk zullen vallen. Daarom zijn we van de crew meer dan bereid om elke opmerking in overweging te nemen. Deze maatregelen zijn genomen na evenwichtig overleg en zeker niet over één nacht ijs.


Wij wensen jullie alvast veel Kazou-pret op KMF!

Groetjes

De Crew aka Bart, Tim, Jolien en Arne


 :vlin:
« Last Edit: January 25, 2012, 22:55:07 PM by Arneken »